Techniek op een hoger niveau

Je kent de basis van je toestel, maar wil hier de mogelijkheden van ontdekken. En vooral; hoe kan ik mijn techniek inzetten om emotie, licht en omgeving te gaan fotograferen en versterken.

Deze cursus duurt ongeveer 1,5 uur lang en daarin ga ik je zoveel mogelijk vertellen over licht, compositie, omgeving, beweging en emotie en hoe je dat nu het best kan vastleggen op camera.

Na deze cursus snap je:

1. Hoe je licht, emotie en omgeving leert lezen en deze perfectioneert d.m.v compositie
2. De emoties d.m.v techniek voelbaar in beeld brengen
3. Hoe je problemen kan oplossen (onscherpe foto's, instellingen die te lang duren om klaar te zetten.. welk soort lenzen handig zijn voor bepaalde momenten)
4. Snijden van foto's en waar je precies moet op letten om emotie nog beter in beeld te krijgen

je krijgt alle informatie recht vanuit mijn ervaringen, dingen die je nooit op school zal leren. Gun jezelf de kans om te starten of het uitbreiden van je fotografiebusiness zonder dat je daar verschillende keren voor tegen de lamp hoeft te lopen.

In deze cursussen hebben we het niet over basisinformatie die je overal kan vinden, maar over concrete tools & ervaringen die jou laten groeien!

Deze les is nog niet online

jouw lesgevers


Kim De Graeve
Kim De Graeve

Collega's boven concurrenten! Dat is mijn motto! Ik hou niet van ongezonde competitie, maar wel van een stevige portie zelfspot en goesting om samen te werken! Elkaar tot een hoger niveau brengen: Dat is waar ik naar streef.

Met een buik vol van het hedendaagse "ieder voor zichzelf" ga ik aan de slag! En zo ondersteun ik een pak andere fotograeven om helemaal hun ding te doen.

Mijn waarom? Wel omdat ik ongelofelijk veel energie krijg van anderen hun "wins". Elke keer als ik iemand kan laten inzien dat ze zoveel meer kunnen dan ze zichzelf voor mogelijk hadden gehouden? Hen naar een hoger niveau te tillen? DAT is het moment waar ik naar streef en daar ga ik keihard voor, want ik geniet van anderen hun "victorie"

Ik hou van jou!