Kinderen en gezinnen (poseren)

Zelfzeker in je fotosessies staan tijdens het poseren

Je hebt geen problemen om spontaan een fotosessie te fotograferen, maar om aan de hand van instructies een fotosessie in goede banen te leiden is wat moeilijker.
Er komen keer stijve gezinsfoto's en een "Adams family" portret uit.

Eigenlijk hou je van spontane fotografie. Maar in een korte tijdspanne willen klanten vaak veel foto's. Hoe haal je het maximum uit je gezinssessie en hou je het toch allemaal spontaan? Dat is jouw hoofdvraag!

in een concrete training van 1,5 uur wordt alles tot in de puntjes uitgelegd.

Nadien ben je helemaal op de hoogte van:

1. Hoe je je klant voorbereid op de fotosessie
2. Wat de beste manieren zijn om enig kind te entertainen en goed in beeld te krijgen
3. Hoe je een gezin spontaan geposeerd op de foto krijgt
4. Wat je kan doen om meerdere kinderen helemaal in the zone te krijgen en op een fijne manier op foto te zetten
5. Hoe je reageert op kinderen die teveel poseren
6. groepsfoto's op spontane wijze perfectioneren

Je krijgt alle informatie recht vanuit mijn ervaringen, dingen die je nooit op school zal leren. Gun jezelf de kans om te starten of het uitbreiden van je fotografiebusiness zonder dat je daar verschillende keren voor tegen de lamp hoeft te lopen.

In deze cursussen hebben we het niet over basisinformatie die je overal kan vinden, maar over concrete tools & ervaringen die jou laten groeien!


"Je online workshops zijn super! wauw! — Nog veel te leren, nu ook dankzij jou!"

- Liesbeth

jouw lesgevers


Kim De Graeve
Kim De Graeve

Collega's boven concurrenten! Dat is mijn motto! Ik hou niet van ongezonde competitie, maar wel van een stevige portie zelfspot en goesting om samen te werken! Elkaar tot een hoger niveau brengen: Dat is waar ik naar streef.

Met een buik vol van het hedendaagse "ieder voor zichzelf" ga ik aan de slag! En zo ondersteun ik een pak andere fotograeven om helemaal hun ding te doen.

Mijn waarom? Wel omdat ik ongelofelijk veel energie krijg van anderen hun "wins". Elke keer als ik iemand kan laten inzien dat ze zoveel meer kunnen dan ze zichzelf voor mogelijk hadden gehouden? Hen naar een hoger niveau te tillen? DAT is het moment waar ik naar streef en daar ga ik keihard voor, want ik geniet van anderen hun "victorie"

Ik hou van jou!


Deze les is nog niet online