Qnaufde4rugfdtwevfek

Workflow: Time Management

In 5 grote stappen meer gedaan krijgen zonder daar meer tijd voor op te offeren. (en meer verdienen)

Je bent hele dagen aan het werk, van 's morgens tot 's avonds.. En soms heb je het gevoel dat je gewoon geen tijd meer hebt voor jezelf.
Maar het ergste is dat je portemonnee helemaal niet gevuld geraakt zoals je zou willen, integendeel! Je hebt het niet altijd even makkelijk om rond te komen en soms heb je wel eens een grote dosis stress.. "Hoe ga ik dat nu weer klaarspelen".

Maar.. Heb je al eens gemerkt dat je onder stress toch redelijk wat klaarspeelt? En dan ineens héél veel dingen wel lukken op die korte deadline die je ineens had?

Chances are.. Dat er ergens iets verkeerd loopt!
Time is money! Maar het is niet de bedoeling dat je al tijd steekt in het maken van money.
Je mag gerust een pak minder werken en ik kan je nu al zeggen dat ik zeker ben dat je inkomsten daar niet onder zullen lijden, eerder het omgekeerde! Beloofd!

Wat leer je uit deze online cursus?

Je tijd achter de computer drastisch verlagen om dezelfde taken uit te voeren, maar daarnaast ook je omzet verhogen!! En dat is echt het enige, enige doel van deze workshop.


Héél vaak wordt er me gevraagd of ik ooit nog slaap, net omdat ik zelf zo veel dingen tegelijk lopen heb. En ik moet zeggen, dat ik de eerste jaren echt véél te hard gewerkt.

Het grappige is dat ik nog niet eens doorhad dat het niet ok was, dus de jaren daarna liep ik nog steeds de grenzen af.. Ik voelde het wel goed aankomen en nam steeds op tijd een stap achteruit de moment dat ik de burn-out voelde komen.

Maar laten we eerlijk zijn, het is niet de bedoeling!
Dus beetje bij beetje ontwikkelde ik een systeem zodat ik minder hoefde te werken en toch betere cijfers verkreeg,

Dit systeem wil ik vandaag met je delen! Want jij verdient het om ook op die manier te kunnen werken. Dus durf het jezelf te gunnen om met deze investering je leven te veranderen.


Je zal het je niet beklagen! Ik geloof zo hard in dit programma!

Overzicht


  Last one!
beschikbaar in dagen
dagen Na je inschrijving
  MP3 bestanden
beschikbaar in dagen
dagen Na je inschrijving

jouw lesgevers


Kim De Graeve
Kim De Graeve

Collega's boven concurrenten! Dat is mijn motto! Ik hou niet van ongezonde competitie, maar wel van een stevige portie zelfspot en goesting om samen te werken! Elkaar tot een hoger niveau brengen: Dat is waar ik naar streef.

Met een buik vol van het hedendaagse "ieder voor zichzelf" ga ik aan de slag! En zo ondersteun ik een pak andere fotograeven om helemaal hun ding te doen.

Mijn waarom? Wel omdat ik ongelofelijk veel energie krijg van anderen hun "wins". Elke keer als ik iemand kan laten inzien dat ze zoveel meer kunnen dan ze zichzelf voor mogelijk hadden gehouden? Hen naar een hoger niveau te tillen? DAT is het moment waar ik naar streef en daar ga ik keihard voor, want ik geniet van anderen hun "victorie"

Ik hou van jou!


 


"Dikke, dikke merci! Eerst en vooral voor je zalige manier van 'Kim' zijn. Overduidelijk dat je de intentie hebt om anderen te helpen groeien — Je bent bloedeerlijk over je werkwijze. Gevoel dat ik nog héél véél van je kan leren "

- Evelien Van Den Bossche, Part of the vision