Qnaufde4rugfdtwevfek

Time & Sales masterplan

Meer verkoop, meer vrijheid, minder werken!

Je bent hele dagen aan het werk, van 's morgens tot 's avonds.. En soms heb je het gevoel dat je gewoon geen tijd meer hebt voor jezelf.
Maar het ergste van al is dat je er niet eens stinkend rijk van wordt, integendeel! Je hebt het niet altijd even makkelijk om rond te komen en soms heb je wel eens een grote dosis stress.. "Hoe ga ik dat nu weer klaarspelen".

Maar.. Heb je al eens gemerkt dat je onder stress toch redelijk wat klaarspeelt? En dan ineens héél veel dingen wel lukken op die korte deadline die je ineens had?

Chances are.. Dat er ergens iets verkeerd loopt!
Je mag gerust een pak minder werken en ik kan je nu al zeggen dat ik zeker ben dat die verkoop serieus omhoog kan! Beloofd!

Wat leer je uit deze online cursus?

1. Je tijd achter de computer drastisch verlagen om dezelfde taken uit te voeren!
2. De omzet omhoog krijgen zonder daar harder voor te moeten werken d.m.v workflow & sales

Ja natuurlijk! Time is money! Maar het is niet de bedoeling dat je al tijd steekt in het maken van money ;)


Héél vaak wordt er me gevraagd of ik ooit nog slaap, net omdat ik zelf zo veel dingen lopen heb. En ik moet zeggen, dat ik de eerste jaren echt véél te hard gewerkt heb en dat is voornamelijk de schuld van het missen van een degelijk systeem, met de typische burn-out als gevolg.

Het grappige is dat ik nog niet eens doorhad dat het niet ok was, dus de jaren daarna liep ik nog steeds de grenzen af.. Ik voelde het wel goed aankomen en nam steeds op tijd een stap achteruit de moment dat ik de burn-out voelde komen.

Maar laten we eerlijk zijn, het is niet de bedoeling!

Dus beetje bij beetje ontwikkelde ik een systeem (waar ik nu nog steeds in groei) zodat ik minder hoefde te werken en toch betere cijfers verkreeg.

Dit systeem wil ik vandaag met je delen! Want jij verdient het om ook op die manier te kunnen werken.

Durf het jezelf te gunnen om met deze investering je leven te veranderen.
Je zal het je niet beklagen!

jouw lesgevers


Kim De Graeve
Kim De Graeve

Reeds een aantal jaren ben ik aan de slag als fulltime fotograaf van Fotograeve. Naast mijn artistieke core business ben ik ook zaakvoerder van HappyShoots waar ik andere freelancers laat groeien in hun creatieve proces. FotograevePro is ontstaan uit de goesting om andere mensen te helpen groeien.

Ik hou van kennis delen, mensen te helpen hun talenten ten volle benutten!


"Dikke, dikke merci! Eerst en vooral voor je zalige manier van 'Kim' zijn. Overduidelijk dat je de intentie hebt om anderen te helpen groeien — Je bent bloedeerlijk over je werkwijze. Gevoel dat ik nog héél véél van je kan leren "

- Evelien Van Den Bossche, Part of the vision