Zqphbhlsyyyap5sgipwq

Vind je ideale klanten! (gesloten)

Wees bewust van je verhaal en trek nieuwe klanten aan

Als fotograaf moet je het maar uitzoeken...

Je hebt er misschien wel een opleiding fotografie opzitten, maar met die scholing alleen trek je het niet als fotograaf.
En moet uitblinken, een eigen stijl hebben, vernieuwend zijn, letten op licht, compositie, je modellen moeten je begrijpen (en jij hen)...

Heb je dat allemaal onder controle?

Dan komt het moeilijkste, klanten vinden.
Mond-aan-mond reclame speelt daarbij een enorme rol. Maar is dat genoeg? Hoeveel jaren moet dit je hier aan bouwen voordat je een voldoende groot klantenbestand hebt dat jou goed genoeg vindt om ambassadeur te zijn voor jouw werk?
Of is de mond-aan-mond reclame net jouw grote probleem? Want je hebt steeds dezelfde klanten die je eigenlijk niet helemaal liggen?


Er bestaat ook een snellere aanpak waar je zelf de controle over behoudt: Sociale Media en SEO.

Maar daar kruipt energie en tijd in. En laat dat nu nét iets zijn dat je waarschijnlijk niet hebt.

Doorheen de tijd leerde ik hoe ik op een efficiënte manier de ideale klanten kan aantrekken.

Een onontbeerlijke marketingstrategie voor eender welk soort fotograaf!

Maar wat leer je uit dit online traject?

1. Je leert je ideale klant herkennen en aantrekken.
2. Leert Facebook/instagram en Pinterest op een correcte manier inzetten in dit proces.
3. Krijgt makkelijke concrete tips mee om je SEO op te krikken en goed te gebruiken.
4. Je zal weten hoe een klant jouw website bekijkt en wat er belangrijk is om hen op die 2 seconden te overtuigen om voor jou te kiezen.
5. Krijgt specifieke tips om jouw mond-aan-mond reclame te verstevigen en hoe mensen jouw boodschap met volle overtuiging zullen doorvertellen.

Waarom is dit online traject handig?

In deze online training leg ik de focus op een concreet en makkelijk toepasbaar parcours.
Tijd is kostbaar en dus gaan we direct naar de essentie in een traject waar je in 4 stappen alle nodige info krijgt om bovenstaande helemaal onder de knie te krijgen! De lessen die je krijgt zijn to the point en duidelijk.

je krijgt alle informatie recht vanuit mijn ervaringen, dingen die je nooit op school zal leren. Gun jezelf de kans om te starten of het uitbreiden van je fotografiebusiness zonder dat je daar verschillende keren voor tegen de lamp hoeft te lopen.


In deze cursussen hebben we het niet over basisinformatie die je overal kan vinden, maar over concrete tools & ervaringen die jou laten groeien!


Overzicht


  synchroniseer het verhaal van jou en je klant!
beschikbaar in dagen
dagen Na je inschrijving
  Je website perfectioniseren
beschikbaar in dagen
dagen Na je inschrijving
  Freebies
beschikbaar in dagen
dagen Na je inschrijving
  Tevredenheid
beschikbaar in dagen
dagen Na je inschrijving

"Dikke, dikke merci! Eerst en vooral voor je zalige manier van 'Kim' zijn. Overduidelijk dat je de intentie hebt om anderen te helpen groeien — Je bent bloedeerlijk over je werkwijze. Gevoel dat ik nog héél véél van je kan leren "

- Evelien Van Den Bossche, Part of the vision

Deze les is nog niet online

jouw lesgevers


Kim De Graeve
Kim De Graeve

Collega's boven concurrenten! Dat is mijn motto! Ik hou niet van ongezonde competitie, maar wel van een stevige portie zelfspot en goesting om samen te werken! Elkaar tot een hoger niveau brengen: Dat is waar ik naar streef.

Met een buik vol van het hedendaagse "ieder voor zichzelf" ga ik aan de slag! En zo ondersteun ik een pak andere fotograeven om helemaal hun ding te doen.

Mijn waarom? Wel omdat ik ongelofelijk veel energie krijg van anderen hun "wins". Elke keer als ik iemand kan laten inzien dat ze zoveel meer kunnen dan ze zichzelf voor mogelijk hadden gehouden? Hen naar een hoger niveau te tillen? DAT is het moment waar ik naar streef en daar ga ik keihard voor, want ik geniet van anderen hun "victorie"

Ik hou van jou!